طرز تهیه “نان خرمایی” کرمانشاه. ابتدا خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید. مواد لازم برای درست کردن نان خرمایی
خرمای بدون هسته نیم کیلو
آرد سفید نیم کیلو
ماست 250 گرم
کره ی گیاهی 250 گرم
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد از هر کدام 2قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
زعفران آب شده 1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
نان کرمانشاهی
طرز تهیه نان خرمایی به سبک کرمانشاهی ها
کره را بر روی حرارت آب کنید و با ماست ، بیکینگ پودر و زعفران مخلوط کنید.آرد را هم با وانیل مخلوط کنید و 2 بار الک کنید. سپس کم کم به مخلوط ماست و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید .خمیر را خوب ورز دهید و بعد از آماده شدن در یک ظرف در بسته قرار دهید و خارج از یخچال ، جایی که نه سرد باشد و نه گرم به مدت 5 ساعت استراحت دهید.
در این فاصله خرماهای بدون هسته را یا چرخ کنید و یا بکوبید تا له شوند.سپس با پودر پسته ، بادام و گردو مخلوط کنید.
وقتی خمیر آماده شد و به اصطلاح ور آمد به اندازه یک گردو از آن بردارید و داخل آن را باز کنید و از مخلوط خرما با پودر پسته و گردو پر کنید .و روی آنها کنجد بریزید.
خمیر های پر شده را در داخل سینی فر بچینید و با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید .
شیرینی های آماده شده را بعد از پخت از فر بیرون بیاوردید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بچینید.
نکات تکمیلی در مورد نان خرمایی
نان خرمایی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
نان خرمایی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .