lenzo

lenzo

lenzo

lenzo

“نان خرمایی” خوشمزه و معروف کرمانشاه + طرز تهیه

طرز تهیه “نان خرمایی” کرمانشاه. ابتدا خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.  مواد لازم برای درست کردن نان خرمایی

خرمای بدون هسته   نیم کیلو

آرد سفید           نیم کیلو

ماست             250 گرم

کره ی گیاهی        250 گرم

پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد از هر کدام 2قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر      1 قاشق مرباخوری

دارچین                1 قاشق چای خوری

زعفران آب شده   1 قاشق مرباخوری

نمک                 1 قاشق چای خوری

نان کرمانشاهی


طرز تهیه نان خرمایی به سبک کرمانشاهی ها


کره را بر روی حرارت آب کنید و با  ماست ، بیکینگ پودر و زعفران مخلوط کنید.آرد را هم با وانیل مخلوط کنید و 2 بار الک کنید. سپس کم کم به مخلوط ماست و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید .خمیر را خوب ورز دهید و بعد از آماده شدن در یک ظرف در بسته قرار دهید و خارج از یخچال ، جایی که نه سرد باشد و نه گرم به مدت 5 ساعت استراحت دهید.


 در این فاصله خرماهای بدون هسته را یا چرخ کنید و یا بکوبید تا له شوند.سپس با پودر پسته ، بادام و گردو مخلوط کنید.


وقتی خمیر آماده شد و به اصطلاح ور آمد به اندازه یک گردو از آن بردارید و داخل آن را باز کنید و از مخلوط خرما با پودر پسته و گردو پر کنید .و روی آنها کنجد بریزید.


خمیر های پر شده را در داخل سینی فر بچینید و با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید .


شیرینی های آماده شده را بعد از پخت از فر بیرون بیاوردید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بچینید.


نکات تکمیلی در مورد نان خرمایی

نان خرمایی جزو نان و خمیر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .

نان خرمایی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.